divendres, 7 de juny del 2013

Hi ha una gran quantitat de fauna i flora característics del Llac Caspio. La fauna del Llac Caspio es diferent a la fauna típica del mar. Hi ha a prop de 920 tipus d’animals habitats. Existeixen 79 tipus de vertebrats. A de mes de els vertebrats existeixen 101 tipus de peixos, com per exemple, els Arengada, l’esturió, elpeix d’or, el lluç del riu i etc.
Principalment ells es troben en llocs on els rius es desemboquen al mar, hi ha vegades en el mar. Al Llac Caspio hi viuen 1.809 especies y subespècies d’animals, dels quals 1069 són invertebrats de vida lliure, 325 tips de paràsits y 415 tipus de animals vertebrats.

Creada per Nerea Serrano.
http://bit.ly/125LEBk
D’acord amb l’origen del Llac Caspio, es possible fer un grup de cinc animals de vida lliure que reflexa principalment una història complicada del Llac. L’única espècie animal es la foca del Caspio.

Ara ficaré un llista de peixos que poden haver-hi al Llac Caspio:
Les famílies com esturió regional:

-Esturió rus.
-Esturió de Kur (Irán).
-Largo.
-Kur ( sud del Llac).
-La família arenque.
-Mat Ancous.
-Rebaño de ulls grans.
-Salmón.
-Siyene de Volga.
-Aarabel arenque.

El món de les plantes.

La Flora del Llac Caspio consiteix en 755 espeices y subespecies dels cuals 5 especies són de plantes superiores. Les pantes superiros viuen en la terra, en els mars i en les aigües dolçes.
Crear per Nerea Serrano.
http://bit.ly/195dNLQ

Les pantes que viuen al Llac Caspio són:

-Algues marines. (Forma de pinta varcela)
-Dos tipus de Ruppi.

Els peixos junts amb aus aquàtics se alimenten con las plantes superiors. Molts peixos deixen els seus ous en ells. En el fitoplàncton del Llac habiten les algues dolces.


S’han registrats 450 espècies d’algues, 163 especies de algues de diatomees,  120 especies d'algues verd-blaus, 139 espècies d’algues verds, 39 especies d’algues dinofit, 2 especies d'algues d’or i 5 especies d’algues.


La meva valoració es que crec que hi ha molts tipus de fauna i molt colorida, es un Llac molt gran, s'asembla molt a un mar, tan sols en diferencia d'un mar perque es d'aigua dolça la gan part.




0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada