dilluns, 10 de juny del 2013

Imatge del pinterest

Aquest es el tipus de llac mes fácil de construir. No li fan falta bombes, aixi que no es te que utilizar cap Font d’energia. Aquest llac servirá per als animal que necesitin aigua, refrescarse…
S’ha de escollir el lloc adequat on ficar aquest llac.la  majoria de llacs están colocats en llocs amb sol y sombra, ja que aixi creixen millor les plantes i es algues están mes controlades.
A continuacio s’ha de decidir la profunditat i l’area del llac. Els estancs grans son facils de mantindre y la vida silvestre es mes fácil que sobrevigui.
S’ha d’utilitzar una corda llarga i formar la silueta del llac. Deixala perque et guii cuan es tingui que excavar.
A continuacio s’ha de excavar el estanc. S’h de tindre en compte que s’ha de deixar un metre com a minim de profunditat perque si es congela la vida silvestre no es mori al congelarse la suerficie del aigua. Tambe, un costat del llac a de tindre una pendent gradual perque cuan els animals es refresquin puguin sortir de dintre. S’ha de guardar la terra que treus per el marc de l’estanc. Cuan aabais d’excabar  treu les pedres filosas del forat.
S’ha de recobrir el llac amb una capa de sorra, er cobrir les grietes. A continuacio s’afegeix una capa de mterial iodegradabe amb paper de diari o arpilleria. Sobre de aquest afegeix un capa de sellador per aiga de llacs.

Per ultim afegeix aigua de un llac natural proper, ja que aquesta aigua contindr microorganismes indispensbles per la vida silvestre.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada