divendres, 7 de juny del 2013

LLacs artificials
Gracies a l’avanç tecnològic hem pogut fer llacs artificials. Aquests llacs s’utilitzen també per la producció d’energia. Quan utilitzem aigua embassada per a la població esdevé de gran importància, ja que quant la utilitza la població, ha de passar per tractaments per ser potable i  hi ha vegades que es molt difícil o sinó impossible fer-la potable.
Això, ha portat alguns països a buscar  sobre la Limnologia als embassaments artificials. Aquest problemes afecten mes als països mes desenvolupats, perquè son els qui fan avançar mes aquest estudi, ja que tenen mes recursos econòmics. La industrialització i les aglomeracions urbanes han ficat al front problemes greus i difícils per a la conservació d’aigües continentals.

EE.UU es un del països que estudia mes els llacs artificials. Actualment  l’URSS esta davant de l’ Institut de Biologia d’Aigües Continentals, a Brook, anomenat anteriorment Institut de Biologia d’Embassaments. 

Pagina amb la informacio: Els llags artificials, la evolució

Valoració personal:
La meva valoració sobre els llacs artificials, es que els trobo molt bona idea per a crear energia i per tindre aigua potable per a tothom, i crec que s'ha de continuar investigant.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada