divendres, 7 de juny del 2013

fotograma pelicula
La casa del Lago
La casa del Lago, és una pel·lícula on comença que parla de una noia (Dr.Kate Forester (Sandra Bullock)) que creu que es el moment per fer una canvi a la seva vida. Abandona el seu treball per treballar en un hospital de Chichago. Una cosa per les que li dona pena deixar enrere darrere aquesta  vida que te ara, es  aquesta bonica i original casa que tenia sempre alquilada
Ella deixa una nota a la bustia per al proxim que vagi a viure a la casa, que l’avisa que les marques de les petjades que hi ha a la porta ja estaven cuna ella va arribar. Quan arriba el següent que alquila la casa la troba molt plena de pols, el jardi destrossat, pero les petjades no estan.  Alex Wyler, (Keanu Reeves), es el nou que alquila aquella casa al llac, un arquitecte. Alex es decideix anar a viure a aquella casa perque la va contruir el seu estimat pare ja allunyat de la familia, i cuan veu que esta tan deteriorada la casa la vol arreglar. No fa cas a la nota de la bustia i de cop veu un gos que pasa per davant de la porta i deixa les seves petjades marcades com fica a la nota per sobre de la pintura recent ficada.
Ell espantat, envia un missatge a Kate explicant-li i ella es pensa que es una broma. Amb el missatge es donen compte que ha passat amb just dos anys de diferencia, i es pregunten si es possible que això pasi. Llavors ells van parlant a traves de la bústia a dos anys de diferencia un del altre molt sorpresos, s’expliquen els seus dubtes, les seves pors, els seus secrets, els seus somnis... i al final descobreixen que s’han enamorat. Llavors intenten unir les seves diferenciades vides però corren el risc de perdre’s per sempre un de l’altre.

Enllaç de la informació: la higuera 

Valoració personal:

La meva valoració sobre la pelicula es que trobo un tema molt intrigant el de les petjades, i tambe trobo que es molt entretinguda. M'agrada el punt romantic entre els dos protagonistes.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada