dilluns, 10 de juny del 2013

La fauna
la costa del llac és típic de la regió de Siberia Oriental. Es una natura intacta, grans espais de boscos permetien conservar el gran numero dels animals.
Els animals més carnívors hi ha: llops, guineus, ossos i javelines. A l’estiu els ossos prefereixen llocs de vegetació densa,com els valls de rius, prats, etc.

Al fons dels valls sempre es poden veure dos o tres ossos que estan busca’n menjar.
Cebellina i fagina són els habitants típics de la taigà de coníferes que s’alimenten amb rosegadors, baies i nous. Entre els carnívors més grans es por rarament veure golafre que és un animal interessant, pudorós i semblant tant l’ós com a teixó.

Un ós del llac Baikal
http://bit.ly/13sqCcT

Els glotons s’alimenten amb les restes de la caça de llops, A les fronteres dels boscos hi ha  ermiños i collarejas, són els animals mes carnívors i furiosos, i també son els animals més petits. Es troben a vegades, teixons i alguns linxs. El animal que habita el territori del Baikal es el “babre de neu” i habiten molts pocs.

Entre els animals ungulats els més nombrosos són cérvols comuns de Sibèria. A l’estiu els cérvols es reuneixen en els prats alpins escapant-se dels mosquits de taigà en les cretes de neu. Al volta’n del riu es troben corzas que estan divertir-se’n del sol.

Entre els animals menors se destacan, ardillas, lliures blanco, ratulins de bosc, musaranyas, grises, campanyoles, cotilos i alguns altres.

Hi han molts ocells, son uns del representats de la fauna del Baikal més notables i nombrosos. Els condicions climàtiques són bastants variables. El gran espai d’illes contribueixen molt a la nidificació de la gran quantitat dels tipus aquàtics.


Entre els rèptils y amfibis i habiten les 11 especies. En els llocs humits es veuen granotes de Siberia i granotes de hocico, granotes de Mongòlia, serps i celebres.


La flora.
La costa occidental està coberta amb el bosc barrejat que s’alterna amb els llosc d’estepa i costes escalfades pel sol. Entre els arbres són molt freqüents bedolls, làrixs de Sibèria i pins comuns.

El bosc es de grans quantitats de flors molt boniques. Nuvolàs apareixen els primeres a l’iniciï de la primavera i converteixen les costes seques com la catifa del color groc amb morat.
Es pot veure bastant freqüent les plantes protegides que són molt rares. Al llarg de les ribes creixen herbes canterelles grogues. Al final de l’estiu maduren les baies siberianes com ara nabiu, vaccino, gerd, grosella, nabiu i robust.

flora del Baikal
foto pinterest

A la part mitjana del litoral del llac el bosc s’allunya cap les costes de la Serrada Primorsky i el seu territori ocupen les estepes. A la part mitjana del litoral del llac de bosc s’allunya cap a les cotes de la Serrala Primorsky i el seu territori ocupen les estepes.

A l’altitud de 2400 metres es concentren els terrenys de glots amb poca vegetació. Tals deserts representen el regne del liquen que corprèn amb la diversitat de colors i formes.

 A tot el territori del Baikal,al llarg del seu litoral creix la gran quantitat de les plantes curatives per a l’home, com per exemple: ceba silvestres, falguera, etc.

Informació de la flora.

En la meva opinió es un paisatge molt bonic, i agradable però de totes maneres no m’agradaria viure allà, anar de vacances pot ser si però anar a viure no, es un paisatge agradable amb molta flora i fauna.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada