divendres, 7 de juny del 2013

El llac de los cisnes, amb angles:  Swan Lake, es el rei de tots els ballets. Es un argument romàntic i magnifica música de Tchaikovsky es el que comparteix en una obra mestra de gran bellesa.
Poc desprès de la Pasqua del 1875, el director del teatre Imperial de Moscou. Vladimir Begichev, va invitar a Tchaikovsky a compondré la música per un ballet amb la suma de 800 rubles ( moneda Russa).

Era un tipus de conte d’hades que tan agradava als russos. En agost va presentar atenció al nou treball, inspirat a la creació que manava de ell com un riu rus en plena crescuda y en el transcursos de poques setmanes completo dos actes.

Retrar de compositor ,quan tenia 35 anys. ( Tchaikocsky) lloc de la imatge
Rimsky-Korsakov, va rebre una carta el 22 de setembre, del compositor que li deia:


“La Direcció de l’Òpera m’ha encarregat que escrigui la música del ballet “El llac dels cignes”. Vaig acceptar l’obra particularment perquè desitjo els diners, però també perquè fa temps que volia provar la meva mà en aquest tipus de música”

“El Lago de los Cisnes “ es va estrenar un any més tard, el 4 de merç del 1876, en el famós teatre Bolshoi de Moscú. Però el seu muntatge va ser realista de forma desastrós. Per que van fer-lo de forma rapida en beneficis de una ballarina coneguda com Karpakova.

Representació, del LAGO DE LOS CISNES.

http://
Tchaikovsky va sofrir en la seva primera experiència en el mon del ballet, però  va prendre amb filosofia.  Va perdre tot el seu interès per “El Lago de los Cisnes” després de e seu estrena y tampoc se tenen noticies del ballet.

Olav Hansen va fer una revisió i va corregir la corografia de l’obra, la van presentar l’any 1882 en el bolshoi va tenir molt d’èxit, en el seu estrena. Desprès al 1888, va veure una representació del segon acte que li a va complaure i va renovar el seu entusiasme, en una visita a Praga.

D'on tret la informació.


La meva valoració personal es, que te que ser uns dels balls més bonics i espectaculars del món, es un ball molt especial, i la cançó es molt tranquil·la i suposo que por ajudar a gent que sigui molt nerviosa per tranquil·litzar.



Aqui teniu el video amb la canço i la dansa, de "el Lago de los Cisnes"

video del Lago de los Cisnes

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada