dimecres, 12 de juny del 2013

El Llac de Victoria és un Llac Africà que comparteixen Tanzania, Kenya i Uganda, i amb els seus 70,000 quilòmetres quadrats és una de les extensions més importants d’Àfrica. És  el llac tropical més gran del món,  i el segon més gran d'aigua dolça.

Flora i Fauna.

La salut ecològica del Llac Victòria ha sigut afectada profundament com a conseqüència d'una creixent de població. La vegetació natural està pel el voltant de les costes. Hi ha moltes variacions de plantes exòtiques.

Les espècies animals, estan desapareixent en un 50% de les seves espècies actuals.  El creixement prolífic d’algues, i l’abocament intractat per diverses indústries i establiments humans.

La perca del riu Nil va ser introduïda al llac, per millorar la reserva de peixos, però ara hi ha molta extensió de moltes espècies de peixos indígenes.

La major part del mal que s'ha fet al llac és irreversible. La manera de viure dels habitants del llac  (Lakeshore) han sigut interrompuda i es van destruint.

Hi ha un acord general entre conservacions així com una aceleracció per salvar la fauna i la flora abans que sigui massa tard.

llac Victoria


En la meva opinió, és una pena que estigui tan malament i que s' estigui acabant la vegetació i els animals, perquè és un llac molt gran i bonic, com perque desaparegui tanta fauna i flora.
  




1 comentari :

  1. Quin és el paisatge de el llac Victòria de Àfrica?

    ÉS URGENT SIUSPLAAAAAAAUUUUUUUU

    ResponElimina