dimarts, 11 de juny del 2013

bajo el lago ness



La pel·licula comença amb algunes escenes de buceig. Un grup de científics que estan al fondo  del llac, cuan una esquerda s’obre i el professor Egan, el home que condueix la expedició, cau a la seva mort La oposicio de Borden a l’asginacio de Howell es suficient que no s’obtenen punts extra per adivinar la seva relacio anterior, o que la friccio entre alls impulsara desenvolupaments argumentals posteriors vehemente. En un moment Howel penja el movil de Borden, fensela tan enfadada que ella li dona una bofetada. La seva resposta, es inclinarse i donarli un peto de la forma mes viril que pot.  Ningun de ells sembla creure en el Monstre del Llac Ness, en canvi, el profesor buscava un paisatge subterrani al mar per probar les comptes del monstre. Caso envia al seu equip de nou al llac per buscar el paisatge al mar. Les resulta, just a temps per una enorme criatura nadant y mutilant a un estudiant universitari local que està arrastrant al voltant de un monstre fals per impresionar als turistes. Per evitar el moviment solar aafectes, dos monstres arriben a la costa. Un de ells es Lizzie, que arriba desde America a aconseguir el cas de la caixa.  La primera vegada que veien a la que es refereix Howwll com a “Lizzie” a Escocia es poc convincent. Elisabeth viatja a Escocia per asegurarse de que no hi ha material lo suficient convinvcent com per armar un programa per recuperar les inversions de la seva empresa en la expedicio. Lo primer que probablement deuria fer es contractar a un parell de homes de la camara. A pesar del fet de uqe tota aquesta expedicio se suposa que la produccio de les imatges per un documental, no semblen tindre una sola camara.  Lo mes important  es que el cos de un enorme animal acuatic esta a la terra. Les autoritats tenen la custodia de la canal y constable conaughey anuncia a la prensa que s’ha convocat lo següent:
Tenim una criatura- que pot molt be ser Nessie- en el nostre poder. Despres de mirar ala animal, la policia anunciia que la conferencia ha acabat i el memnbres de la prensa es reunei a fora.


Aquesta escena la que diuen ser la mes ridicula que s’ha vist en el cine recent. Per un costat, la criatura se ha traslladat a la Morgue local y se suposa que debem creure que de alguna manera el cos de l’elefant de tan gran tamany va ser traslladat a una habitacio amb una petita porta. despres del fet de que ningu amb la capacitat de negacio de que Constable Conaughey exposiciones, podrien mirar un cadaver plesiosauro y dir que “podria ser” El montre del Lago Ness. Es un monsrte! Va ser a Loch Ness! El nostre heroi s’encarga de colarse en el diposit de cadavers y examinar la criatura, que resulta haver sigut asesinat per una criatura encara mes gran. Aixi que els asesinats  a el Llac continuen y els nostres herois s’encarreguen, junt a un home de la localitat, qui va perdre als deu fill y el barco de els anys del monstre abans de matar a els no- monstre llac ness que esta nadant alrededor del llac ness tenin mosegades de el real monstre del llac ness.
bajo el lago ness

Opinió personal:

Jo crec que es una pel·licula aburrida, on per la llegenda ja se sap el que pasara.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada