divendres, 7 de juny del 2013

Pinterest, Ainsley Perdoue
L’esquí aqutic és un esport de competició i entreteniment en el qual els participants, amb esquís, viatgen sobre l’aigua darrere de llanxes motores que es desplacen a una alta velocitat, cal tenir molt d’equilibri i reflexos, hi ha persones molt expertes, que realitzen maniobres espectaculars sobre un o dos esquís.

Convé iniciar-se en llacs on és més fácil mantener l’equilibri, ja que el corrent i l’onatge són menors. A la mar, cal tenir en compte les ones. Hi han clubs molt prestigiosos, i un dels mes prestigiosos es el club náutic de Madrid, porten divuit anys amb aquest gran esport que consisteix en una mescla de surf i esquí. Aquest esport en el que s'arriben a altes velocitats, exigeix bons reflexes i equilibri. Els participants, esquien sobre l'aigua amarrats a una corda llançada per una barca de gran potència realitzant maniobres espectaculars sobre un o dos esquís.
Aquest club náutic, de uns llacs de 800 metres de llarg, disposen del millor material: vaixells malibú, barra d'aprenentatge, esquís, guants, tratjes de neopré, etc..

la meva valoració personal és, que es basa en un esport impressionant, que encanta a primera vista, i crec jo que sería una experiéncia única i molt bonica, en contacte amb l'aigua i a unes velocitats bastant elevades.

Informació + Informació


0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada