dimarts, 11 de juny del 2013

Els oficis que es poden trobar en els llacs, normalment van dirigits a la pesca o al public turistic.
A la pesca en llacs  és un bon lloc per començar perquè són espectaculars llocs perquè els peixos visquin. Produeixen abundants aliments d'origen vegetal i ofereixen un munt de cobertura perquè els peixos s'ocultin. Les estructures del litoral, com molls, troncs, soques, arbustos i roques proporcionen refugi, ombra i protecció per als peixos. Es pot pescar en llacs des de la costa o des d'un bot. 

En el tema més turistic, va molt be per a tots els treballadors que organitzen esports,o coses per als turistes, ja que guanyen diners tambe d'una forma divertida per ells i per els turistes. Alguns de els esports o events que fan per als turistes poden ser alguns d'aquets.

Esquí, Caiac,Surf,Submarinisme,Pesca,Rem,Peragüisme...

Un exemple de una ruta turistica:


Amb un l'objectiu de potenciar el turisme al voltant de Navarcles, la Diputació de Barcelona ha senyalitzat la Ruta de les Cingleres, que arrenca al parc del Llac i s'enfila per la zona de la Pólvora per veure el Calders des de dalt de les cingleres que aquest riu ha obert.

La ruta continua fins al gual de l'Angle, travessa el riu, passa per la font de l'Angle i la del Boixar i, un cop al coll de l'Angle, se segueixen les cingleres des de l'altre cantó del riu. El recorregut total és de 4,4 quilòmetres, es pot fer en una hora i s'hi han instal·lat plafons explicatius. L'Ajuntament de Navarcles inaugurarà la nova ruta, que complementa la que ja hi havia de les Fonts, diumenge, a les 9 del matí. Es sortirà des del llac.
 Home pescant a un llac. www.enciclopedia.cat
 
Activitat de caiac al llac, ruta de les cingleres.oci.regio7.cat 











Opinió personal: M'agrada el tema relacionat amb el turisme, ja que l'ofici del meu pare va dirigit també al turisme.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada